Att skapa en webbplats är en konst!

Att skapa professionella och effektiva webbplatser kräver inte bara ett öga för detaljer (utseende) utan man måste även ha förståelse för hur användare (besökare) integrerar på webbplatsen, oavsett om det är en kund, medarbetare eller partner. En genomtänkt och väl producerad webbplats ska göra nytta och självfallet helst generera intäkter till företaget och det är det som vi finns till för.

Alla kan skapa en webbplats, men få har förståelse för allt bakomliggande i en webbproduktion, oavsett storlek och komplexitet.

En användarvänlig och professionell webbplats visar också i största allmänhet hur seriöst ett företag är och utifrån den utgångspunkten arbetar vi, från varje projekts start till färdig leverans. Vi tar helhetsansvar och hjälper till med allt från drift, idé och design till en färdig och användarvänlig webbplats/e-handelsbutik.

Vårt mål med en webbproduktion (webbplats) är att den ska ses som en investering för ett företag eller organisation, samtidigt som vi ska vara stolta över att visa upp vad vi har utrett (tillsammans med er) för att knyta åt oss nya potentiella kunder.

Prisindikationer

Webbplats (hemsida) Från 7.995 kr
E-handel Från 12.995 kr
Landing page (produktsida) Från 1.995 kr
Visitkort Webb Från 2.995 kr
Erbjudande Serviceavtal Från 395 kr/månad
Sökmotoroptimering Från 1.995 kr/månad
Digital marknadsföring Från 2.995 kr
Logotyp Från 3.995 kr

Att sätta pris på en webbproduktion är komplicerat då ingen produktion är lik den andra. Här nedan kan du dock få en indikation på vad våra tjänster kan kosta och dessa prisindikationer är framtagna av standarduppdrag.

Vi har kompetens inom följande områden:

 

   Drift & Förvaltning
   Webbdesign
   Webbstrategi
   Webbutveckling
   Digital Marknadsföring
   Foto/Illustration
   Koncept/Copy
   Trycksaksproduktion

Har vi inte den kompetens som krävs, har vi ett stort kontaktnät med konsulter vilket gör att vi är en fulländad "digital" webbyrå.

Vi eftersträvar också att säkerställa att alla produktioner uppfyller de tillgänglighets- standarder som krävs av World Wide Web Consortium och Integritetsmyndigheten (datainspektionen / GDPR).

Nöjd kund garanti

Som trygghet för dig som köper något av ICT Workgroup tillhandahåller vi en nöjd kund garanti. Detta innebär, att om ni mot all förmodan inte blir nöjda med det vi kommit överens om, betalar vi tillbaka erlagd avgift.

Läs mer om vår nöjd kund garanti här.

Avbetalningsmöjlighet

Vi kan med hjälp av Kronan Finans lägga upp en avbetalningsplan för företag på upp till 120 dagar för våra tjänster.

Bild av Visste du...
Tips!

Visste du...

...att en webbplats i bokföringen kan räknas som en immateriell tillgång och kan skrivas av på tre eller fler år. Det kan göras eftersom en webbplats kan generera affärer åt företaget.

Arbetsprocess

1 - Strategi

Ett inledande möte och kostnadsfri konsultation på plats eller via telefon. Utvärdering och analys över vad ni som kund är i behov av.

2 - Förvaltning (webbhotell)

Det är viktigt att webbplatsen underhålls och är placerad på en webbserver med korta avbrott. Detta hjälper vi till med.

3 - Design

Vi påbörjar design av webbplats utefter de behov och önskemål som fastställts.

4 - Webbutveckling

Anpassar information och design så att allt fungerar tillsammans.

5 - Utbildning

Utbildning av CMS-system, så att ni som kund ska klara av att hålla er webbplats/e-handelsbutik levande.

6 - Lansering

Efter att vi testat webbplatsen med ett lyckat resultat leveras den för allmän syn/åtkomst.