Webbhotell (Hosting)

Hos oss kan du skaffa alla tjänster du behöver för din närvaro på internet. Du kanske vill publicera en webbplats (hemsida) och/eller vill ha en mailserver för kunna skicka och ta emot e-post? Som ett av Sveriges driftsäkraste webbhotell kan vi stolt erbjuda stabila lösningar som passar just ditt företag.

Vi kompromissar aldrig på den tekniska kvaliteten. Vi vill ha nöjda kunder och därför använder vi enbart leverantörer som kan uppvisa kvalitetsmärkning och har utförliga backupsystem. Servrar, serverhallar och förbindelserna övervakas dygnet runt, 365 dagar om året.

Våra tjänster drivs från egen datahall belägen i ett bankvalv med redundans i alla led. I tjänsterna ingår DDOS-skydd, intrångsskydd och med möjlig daglig backup upp till 3 månader (90 dagar).

Vi månar också om våra kunders säkerhet online. Därför har vi specialiserat oss på säkra driftpaket, som består av ingredienser få andra webbhotell kan erbjuda.

Våra olika webbhotell

Noterbart: I varje webbhotell har man obegränsat antal e-postadresser och MySQL- databaser. Det antal som står angivet är det antal vi hjälper till med att sätta upp.

START 149 kr / månad
Lagringsutrymme: 10 GB
E-postkonton: 5 st.
MySQL-databaser: 1 st.
Trafik 50GB
Kontrollpanel: C-Panel
Backup: 1 gång / månad
SSL: JA
STANDARD 199 kr / månad
Lagringsutrymme: 20 GB
E-postkonton: 10 st.
MySQL-databaser: 2 st.
Trafik 100GB
Kontrollpanel: C-Panel
Backup: 1 gång / vecka
SSL: JA
PROFESSIONAL 299 kr / månad
Lagringsutrymme: 30 GB
E-postkonton: 25 st.
MySQL-databaser: 5 st.
Trafik 250GB
Kontrollpanel: C-Panel
Backup: 1 gång / natt
SSL: JA