En kreativ webbyrå med passion för design

ICT Workgroup är en digital webbyrå med säte i Partille Kommun som har kunduppdrag över hela världen. Vi tar helhetsansvar och hjälper till med allt från ide och design till en färdig webbplats/e-handelsbutik.

Vi  har kompetenser inom webbstrategi, koncept/copy, foto/illustration, webbdesign, webbutveckling, systemutveckling, trycksaksproduktion, SEO & digital marknadsföring samt drift och förvaltning. Har vi inte den kompetens som krävs, har vi ett stort kontaktnät med konsulter vilket gör att vi är en fulländad webbyrå.

Vi ser till ert företags behov och syfte

ICT Workgroups stora styrka är att förstå er och ert företags behov och utifrån det producerar vi oavsett vilken tjänst det gäller. Vi hittar i de allra flesta fall lösningar som passar och era önskemål och idéer får självklart stort utrymme, även om vi ofta får våra kunder att att tänka om. Oavsett så är dialogen mellan oss som uppdragsgivare och dig som kund viktig för att kunna göra ett bra arbete och ett perfekt slutresultat.

Vad du kan förvänta dig av ICT Workgroup

Genom ICT Workgroups stora kompetens och nätverk har du tillgång till en fulländad webbyrå. Vi som arbetar på ICT Workgroup är proffsiga och perfektionister. Du får en kontaktperson och den kontaktpersonen kommer kännas som en anställd i ert företag!