Nöjd kund-garanti

Som trygghet för dig som anlitar oss, tillhandahåller vi en nöjd kund garanti. Detta innebär, att om ni mot all förmodan inte blir nöjda med det vi kommit överens om, betalar vi tillbaka erlagd avgift.

Webbplats / E-handelsbutik

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig 100% nöjda med vad vi utför och sitt köp. Blir du/ni inte nöjd med den eller de designer vi visar  (tre st. innan garantin gäller) betalar vi tillbaka den summa som erlagts.

Detta innefattar självklart att man kan förmedla vad man inte är nöjd med så att vi får möjlighet att anpassa design efter ert önskemål.

Design innebär layout, färg, typsnitt, bilder, logotyp och skräddarsydda plugin's.

Plugin's som vi har betalat efter överenskommelse med er som kund betalar ni. Nöjd kund garantin gäller inte för dessa vid avslutat samarbete.

Logotyp

När företaget köper ny logotyp är det viktigt att man får möjlighet att bolla tankar och ideér fram och tillbaka utan att det ska påverka priset allt för mycket. Därför erbjuder vi nöjd kund garanti i vårt "Guldpaket", där man har har fria revisioner. Fria revisioner innebär att vi arbetar fram en logotyp tills ni blir nöjda till en fast kostnad. Blir ni inte nöjda betalar vi tillbaka den summa som har erlagts.

Nöjd kund garanti gäller inte för Brons och Silver -paketen.

Gäller fr.o.m. 2018-09-01 och tills vidare.